Benieuwd naar wie we zijn?

Er bestaan vele trainingsbureau's. Ieder met zijn eigen specialiteit. Wij ontwikkelen innovatieve leerprogramma’s voor de publieke sector. Bij ons gaan leren en presteren hand in hand. Onze overtuigingen: je leert door te doen en nog meer door in een onbekende omgeving aan de slag te gaan. Mensen waarderen The Curious Network omdat we daadwerkelijk iets te weeg brengen, de kern opzoeken en met beide benen op de grond staan. Met passie en liefde ondersteunen en begeleiden we cursisten bij het ontdekken van hun kwaliteiten. Leren werkt!

Gert Willem Haasnoot 

Wilde nooit wat worden, maar wel veel doen en ervaren

Hij studeerde psychologie in Groningen en runde daar een eigen sportschool. Ging vervolgens aan de slag voor Randstad in Amsterdam; als intercedent en als manager. Omdat de liefde meer bij de inhoud lag, stapte hij over naar het adviesvak. Gedurende zes jaar adviseerde hij vanuit KPMG de overheid op velerlei terreinen. Het ontwikkelen van mensen is zijn grote liefde. Daarnaast trok het eigen ondernemerschap. In 2007 leidde dit tot de oprichting van The Curious Network, van waaruit hij een aantal innoverende leerprogramma’s ontwikkelt. Gert Willem werkt graag voor de overheid en met ambtenaren die de publieke zaak zijn toegedaan. Die hun talenten voor anderen in willen zetten, persoonlijk risico durven nemen en ondernemerschap tonen. Gert Willem woont samen met Mijke en heeft twee dochters.

Lees hoe Gert Willem kijkt naar leren in het Second Sight 2015 and Beyond trendboek.

Robin van Barneveld

Koppelt denken en doen makkelijk

Robin wilde boswachter worden, maar solliciteerde uiteindelijk bij Randstad en werkte hier ruim twaalf jaar. Bij Randstad vervulde hij diverse leidinggevende rollen en adviseerde de directie over de dienstverlening aan de publieke sector. In zijn laatste functie was hij regiodirecteur en behoorde hij tot de top-40 managers van het bedrijf in Nederland. Stond aan de wieg van een aantal innovatieve programma's op het gebied van talentdevelopment, diversiteit, recruitment en flexibilisering van organisaties. Verder was hij mede-iniatiefnemer van de Vergrijzingsmonitor, een jaarlijks onderzoek van KPMG, Kluwer en Randstad. Schreef daarnaast verschillende opiniërende artikelen over de veranderende arbeidsmarkt. De laatste jaren adviseerde Robin ook overheden, vaak aan de ‘harde kant’ van de HR. Koppelt makkelijk ‘denken en doen’ en beschikt nog steeds over de praktische inslag van een ‘goede intercedent’. Robin is getrouwd met Femke. Samen hebben ze twee kinderen.

Dennis Vork

Nieuw publiek leiderschap avant la lettre

Opgegroeid in een dorpje onder de rook van Amsterdam, leek voor Dennis een toekomst als muzikant weggelegd. Door de puberteit en een flirt met de racefiets werd uiteindelijk de trompet aan de wilgen gehangen. Niet het conservatorium, maar de lerarenopleiding en de HEAO werd gevolgd. De passie voor muziek is wel gebleven. Gedurende zes jaar adviseerde hij gemeenten, als ambtenaar en later als consultant. Het helpen ontwikkelen van mensen, afdelingen en organisaties bleek meer energie te geven dan de inhoud. In de gemeentelijke organisatie van Zeist doet Dennis dat als concernmanager. Hij geeft dagelijks leiding aan de afdeling Strategie & Bestuur en de afdeling Projectenbureau en wordt daarnaast ingezet als coach. Bij The Curious Network traint Dennis betrokken professionals die het beste uit zichzelf en anderen weten te halen om zo het goede voor de samenleving te doen. Vanuit de overtuiging dat iedereen kan leren en boven zichzelf uit kan stijgen. Dennis is getrouwd met Cristina. Samen hebben ze twee kinderen.

In het nieuws

Tijdschrift voor Management Development

Een artikel in het Tijdschrift voor Management Development: Tijdelijk elders werken levert meer op dan een standaard training (9 maart 2015)